Asocijacija prevetivne pedijatrije Crne Gore i UNICEF organizovali Konferenciju na temu: "Negativna iskustva u djetinjstvu i njihov uticaj na zdravlje"

Created on Thursday, 25 May 2017 22:10:36

Asocijacija preventivne pedijatrije Crne Gore i UNICEF, uz podršku Ministarstva zdravlja, u četvrtak, 25. 05. 2017. godine, u hotelu Centre Ville u Podgorici, u 09 sati, su organizovali Konferenciju na temu: Negativna iskustva u djetinjstvu i njihov uticaj na zdravlje”. 

Na Konferenciji, koja se organizuje u okviru kampanje “Zaustavimo nasilje”, koju je pokrenuo UNICEF u saradnji sa Vladom Crne Gore i uz podršku Evropske unije, predstavljen je “Vodič za pedijatre za skrining negativnih iskustava u djetinjstvu”.

Na skupu su govorili Prof. dr Vesna Miranović, ministarstvo zdravlja, Bendžamin Perks, šef predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori, i doc.dr Nebojša Kavarić, predsjednik Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore i direktor Doma zdravlja Podgorica.

O nama

Cilj Asocijacije je ostvarenje bitnih prioriteta koji treba da doprinesu poboljšanju zdravstvene zaštite djece, omladine i mladih.

Povežite se sa nama:

Simpozijum počinje za:

Next Event

Eventus 2015
25-28 September 2015
Orlando, Florida

Kontakt

Asocijacija za preventivnu pedijatriju Crne Gore

  • info@appcg.me
  • +382 (0)20 481 900
  • Trg Nikole Kovačevića br. 6 Podgorica