Organizovan simpozijum na temu “Autizam i poremećaji iz autističnog spektra”

Created on Wednesday, 11 Oct 2017 22:26:55

Asocijacija za preventivnu pedijatriju Crne Gore organizovali simpozijum na temu “Autizam i poremećaji iz autističnog spektra”

Asocijacija za preventivnu pedijatriju Crne Gore, saradnji sa Ministarstvom zdravlja je organizovala simpozijum na temu “Autizam i poremećaji iz autističnog spektra”, koji se održao 10.10.2017. godine u Podgorici, u hotelu „Hilton“, sa početkom u 10:00h.

Na simpozijumu, u uvodnom dijelu, govorio je dr Kenan Hrapović, ministar zdravlja, doc. dr Nebojša Kavarić, predsjednik Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore, Vukica Jelić, državna sekretarka u Ministarstvu rada i socijalnog staranja i Arijana Nikolić, generalna direktorica u Ministarstvu prosvjete.

U stručnom dijelu skupa predavanja su održali eminentni stručnjaci za ovu oblast, Andy Shih potpredsjednik Fondacije 'Autism Speaks' - SAD-a, Dr Anna Remington - VB, Doc. dr Marta Macedoni Lukšić – Slovenija, Doc. dr Milica Pejović Milovančević – Srbija i Prof. dr Dragan Laušević, Crna Gora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O nama

Cilj Asocijacije je ostvarenje bitnih prioriteta koji treba da doprinesu poboljšanju zdravstvene zaštite djece, omladine i mladih.

Povežite se sa nama:

Simpozijum počinje za:

Next Event

Eventus 2015
25-28 September 2015
Orlando, Florida

Kontakt

Asocijacija za preventivnu pedijatriju Crne Gore

  • info@appcg.me
  • +382 (0)20 481 900
  • Trg Nikole Kovačevića br. 6 Podgorica