Pozivno pismo za Pedijatrijski Kongres

Created on Tuesday, 22 Aug 2017 21:30:13

 Poštovane kolege,

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo o aktivnostima Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore (APPCG) koja je održala i svoju I redovnu sjednicu 31.05.2016. u Bečićima. Sjednicom je predsjedavao predsjednik asocijacije Doc.dr Nebojša Kavarić. O detaljima toku, sadržaju i zaključcima donešenim na ovoj sjednici možete se upoznati iz Zapisnika, koji vam ovom  prilikom dostavljamo.

Ono što nam predstavlja posebno zadovoljstvo da vas obavijestimo da je u toku priprema Prvog kongresa preventivne pedijatrije Crne Gore sa međunarodnim učešćem, koji će biti održan 21-23. oktobra 2016. godine u Hotelu Splendid u Bečićima, Budva, pod nazivom „Preventivna pedijatrija kao temelj zdravstvenog sistema“. O detaljnijim informacijama vezanim za ovaj naš Prvi kongres moći ćete se uskoro više informisati na slijedećim adresama:
Web:  www.pedijatrijskikongres.me
Email: info@pedijatrijskikongres.me

Ovim putem vam dostavljamo pristupnicu kojom bi i formalizovali vaše učlanjenje u APPCG. Nadamo se da ćete svojim aktivnostima i neposrednim učešćem  dati svoj profesionalni i lični doprinos u smislu unaprijeđenja i očuvanja pedijatrije, kao temeljne medicinske grane i značajnog nosioca zdravstvenog sistema uopšte. Takođe vas molimo da obavijestite ostale kolege u svojom institucijama i sredinama čije adrese nijesmo imali ovom prilikom.

O samoj organizaciji Asocijacije i aktivnostima koje sprovodimo moći ćete naći na slijedećim adresama:
Web:   www.appcg.me
Email: info@appcg.me 

 

Podgorica 20.06.2016.

S poštovanjem,

Doc dr Nebojša Kavarić
Predsjednik Asocijacije za preventivnu pedijatriju Crne Gore

O nama

Cilj Asocijacije je ostvarenje bitnih prioriteta koji treba da doprinesu poboljšanju zdravstvene zaštite djece, omladine i mladih.

Povežite se sa nama:

Simpozijum počinje za:

Next Event

Eventus 2015
25-28 September 2015
Orlando, Florida

Kontakt

Asocijacija za preventivnu pedijatriju Crne Gore

  • info@appcg.me
  • +382 (0)20 481 900
  • Trg Nikole Kovačevića br. 6 Podgorica